Kent Konseyi Çocuk Meclisi Toplandı - Son Dakika
Yerel

Kent Konseyi Çocuk Meclisi Toplandı

Kent Konseyi Çocuk Meclisi Toplandı

Bilecik Kent Konseyi Çocuk Meclisi, oluşturduğu alt gruplarla yaptığı toplantıları tamamladı.

22.01.2014 10:04

Bilecik Kent Konseyi Çocuk Meclisi, oluşturduğu alt gruplarla yaptığı toplantıları tamamladı.

Güzel sonuç ve başarı ipuçlarının elde edildiği toplantılar kapsamında, çocuklar hem yapacakları çalışmalar hakkında bilgi ve fikir alışverişinde bulundu, hem de birbirleriyle tanışarak, kaynaşma fırsatı buldu. Kent Konseyi Başkan Yardımcısı ve Çocuk Meclisi sorumlusu Muzaffer Tekelioğlu ve Kevser Fidan'ın nezaretinde yapılan toplantılarda öğrencilerin sorumluluk alması, iş başarma kabiliyetlerinin artması sağlandı.

Bilecik Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Muzaffer Tekelioğlu, Kent Konseyi Çocuk Meclisi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında, "Amacımız, çocuklarımıza hayatın içinden rol vermektir" ifadelerini kullandı.

Tekelioğlu, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, amaçlarının çocuklara hayatın içinde rol vermek olduğunu belirterek şunları söyledi,

"Çocuk Meclisimiz, tiyatro, müzik, kurs ve seminer, halk oyunları, gezi ve ziyaret, basın ve yayın, yarışma ve değerler eğitimi grupları oluşturulmuş, her gruba öğrenci temsilcileri seçilmiştir. Yapılan toplantılarında her grubun yapabileceği çalışmalar gözden geçirildi. Öğrencilerimizi ilgi, yetenek ve kabiliyetleri doğrultusunda çalışmalarını sağlamak, sorumluluk duygusunu geliştirmek için yapılan faaliyetlere öğrencilerimizin gösterdiği ciddiyet büyüklerimize örnek olacak niteliktedir" dedi.

Muzaffer Tekelioğlu açıklamasında, katkılarından dolayı başta Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman'a, Şube Müdürü Erdoğan Kaba'ya okul yöneticilerine, öğrencilere ve velilere teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kent Konseyi Çocuk Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement