Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'den Hizmet Turu - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'den Hizmet Turu

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü\'den Hizmet Turu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri ile AK Partililerin katıldığı mini bir hizmet turu düzenledi.

16.08.2015 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri ile AK Partililerin katıldığı mini bir hizmet turu düzenledi. Meclis üyeleri Hasan Demir ile Ali Fidan, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve parti üyelerinin katıldığı tur, belediye hizmet binasında başladı.

İlk durak olan Nasrettin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi yolculuğunda yeni bir kreş daha yaptırma projesini konuklarına anlatan Başkan Hakan Tütüncü, içinde sinema, spor salonu barındıran kreşlerinin, emsallerinden üstün olan yönlerini anlattı. Kreşin tüm bölümlerini gezdiren Tütüncü, minik öğrencilerle de selamlaştı, çalışanların hatırlarını sordu.

CAMİYE HAYRAN KALDILAR

Gezinin ikinci durağı ise önümüzdeki Ramazan'da hizmete girmesi planlanan Çelebi Sultan Mehmed Cami inşaatı oldu. Caminin iç ve dış görünümünün nasıl olacağı, yaşlılar ve kadınlara kullanım kolaylığı sağlaması gibi mimari özellikleri, teknikten sorumlu belediye başkan yardımcısı Sebahat Adanır anlattı. Geziye katılanlar cami inşaatına gösterilen hassasiyetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

BURS MİKTARINI ARTTIRDILAR

Son olarak Kepez Kalkınma ve Dayanışma Vakfı'nı ziyaret eden grup, burada ekmek fabrikasının nasıl çalıştığını, üretim aşamasını ve binanın özelliklerini öğrendi. Yılda 2 bin öğrenciye burs veren vakfın yönetim kurulu toplantısına katılan grup, burs miktarının arttırılması kararı alınmasına şahitlik etti. Toplantıda ekonomik durumu iyi olmayan ailelere yapılan yardımlar, burs sağlanan öğrencilerin eğitim durumu gibi bilgilendirmeler de yapıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'den Hizmet Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement