Kepez'de "Yetişkin Raketler" Kursu - Son Dakika
Yerel

Kepez'de "Yetişkin Raketler" Kursu

Kepez Belediyesi tarafından 25-60 yaş arası grubu için ücretsiz tenis kursu düzenlendi.

05.03.2012 18:07

Kepez Belediyesi tarafından 25-60 yaş arası grubu için ücretsiz tenis kursu düzenlendi.

Kepez Belediyesi Spor Tesisleri'nde kursiyerlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeyi spor merkezi haline getirmek istediklerini, gençlerin yanı sıra yetişkinler için de spor etkinlikleri düzenlediklerini söyledi.

"Yetişkin raketler" adıyla düzenlenen kursta 160'ı kadın 200 kişinin tenis eğitimi alacağını ifade eden Tütüncü, kursun haziran ayında yapılacak turnuva ile son bulacağını kaydetti.

Kurs öncesi eğitmenler Sinan Budama ve Şenol Karagöz, tava ve farklı boylarda raketler kullanarak bir gösteri maçı yaptı.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez'de 'Yetişkin Raketler' Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement