Kepez'den İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması - Son Dakika
Yerel

Kepez'den İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması

Kepez\'den İstiklal Marşı\'nı Güzel Okuma Yarışması

Kepez Belediyesi, ilçedeki okullar arasında, TBMM'de kabulünün 91.yıldönümü dolayısı ile İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını 'Ezbere Güzel Okuma' yarışması düzenliyor.

13.02.2012 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi, ilçedeki okullar arasında, TBMM'de kabulünün 91. yıldönümü dolayısı ile İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını 'Ezbere Güzel Okuma' yarışması düzenliyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,

Fatma Parıltı İlköğretim Okulu'nun 5'inci sınıf öğrencilerini meclis toplantı salonunda kabulünde, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını 'Ezbere Güzel Okuma' yarışması düzenleyeceklerini açıkladı.

Şiir okuma yarışmasını, İstiklal Marşı'nın, 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) kabulünün 91. yıldönümü dolayısıyla düzenlediklerini belirtti. Ön elemeli yarışmanın, ilçedeki tüm anaokulları, ilköğretim 1. kademe, 2. kademe ve liseler arasında düzenlendiğini kaydeden Başkan Tütüncü, okul müdürlüklerinin kendi bünyesinde Değerlendirme Komisyonu kurarak ön elemeyi yapacağını ve okul birincilerini, 2 Mart 2012

tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yazılı olarak bildireceğini ifade etti.

Yarışmanın iki günde düzenleneceğini dile getiren Başkan Tütüncü, 7 Mart'ta anaokulları ile ilköğretim I. ve 2.kademelerin, 8 Mart'ta ise liselerin yarışacağını; ödül töreninin ise İstiklal Marşı'nın kabulü olan 12 Mart'ta Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde yapılacağını söyledi.

Başkan Tütüncü, birincilere dizüstü bilgisayar, ikincilere masa üstü bilgisayar, üçüncülere ise tablet bilgisayar hediye edileceğini sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'den İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement