Kepez Okulları Yeni Eğitim Yılına Hazırladı - Son Dakika
Yerel

Kepez Okulları Yeni Eğitim Yılına Hazırladı

Kepez Okulları Yeni Eğitim Yılına Hazırladı

Kepez Belediyesi eğitim ve öğretim yılı öncesi ilçedeki birçok okulun bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

13.09.2013 11:14

Kepez Belediyesi eğitim ve öğretim yılı öncesi ilçedeki birçok okulun bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

Kepez Belediyesi, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda ilçedeki okulların fiziki alandaki eksikliklerini giderdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi bazı okulların fiziki alanda yaşadığı sıkıntıları çözdü. Fen İşleri Müdürlüğü, Hızır Reis Ticaret Meslek Lisesi'nde, Kepez Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, Ersoy, Duraliler ve Ali Rıza Altıntaş ilköğretim okullarının bahçesinde sıcak asfalt çalışması yaptı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise ilçedeki birçok okulda, ağaç budanması, çimlerin biçilmesi, bahçelere masa-bank konulması ve kilit taşı döşenmesi gibi çalışmalar gerçekleştirdi. Oluşturulan bir ekip tarafından ilçedeki okulların iç ve dış hijyen temizliği de 15 günde bir periyodik olarak yapılıyor.

Kepez Belediyesi'nin okulların bakım ve onarımını yapmanın yanı sıra, eğitim ve öğretim dönemi boyunca öğrencilere yönelik bir çok sosyal-kültürel etkinlik ile çeşitli yarışmalar da düzenleyeceği belirtildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü okullara hizmet desteklerinin eğitim dönemi boyunca devam edeceğini belirterek, "Okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum. Eğitime yüzde yüz destek veren bir anlayışla yeni eğitim yılında da okullarımızın, öğrencilerimizin yanında olacağız" açıklamasını yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez Okulları Yeni Eğitim Yılına Hazırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement