Keşan Belediye Başkanı Özcan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Keşan Belediye Başkanı Özcan Açıklaması

Keşan Belediye Başkanı Özcan Açıklaması

"Belediye tesislerinde rüzgar ve güneş enerjisinden faydalanmak istiyoruz"

12.07.2014 18:10

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, belediye tesislerinde rüzgar ve güneş enerjisinden faydalanmak istediklerini bildirdi.

Özcan, CHP Keşan İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda, Afyonkarahisar'da katı atık ve düzenli depolama tesislerinde inceleme yaptığını, ardından da Ankara'da İller Bankası ve enerji kuruluşlarıyla görüştüğünü söyledi.

Paşayiğit Mahallesi yakınlarında inşa edilen katı atık ve düzenli depolama tesisinin önümüzdeki aylarda açılması için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Özcan, "Afyonkarahisar'a gittik. Tesisin nasıl işletildiğini gördüm. Yanına metan gazı dönüşüm tesisi ile ambalaj ayıklama ünitesi koymuşlar. İşletmesini özel bir firmaya vermişler. Bizdekinin bitmesine de ramak kaldı. Türkiye'de de bu tür tesisler yeni yeni kurulmaya başladı" dedi.

Ankara'da da güneş ve rüzgar enerjisinden belediye olarak faydalanmak için bazı işletmelerle görüştüğünü anımsatan Özcan,  "Belediye tesislerinde rüzgar ve güneş enerjisinden faydalanmak istiyoruz" diye konuştu. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Keşan Belediye Başkanı Özcan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement