Edirne'nin Keşan ilçesinde Keşan Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan konserler, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yapılan haince saldırı nedeniyle iptal edildi.
Keşan Belediyesi organizasyonuyla 18 Mayıs 2013 Cumartesi günü akşamı saat 18.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda Keşanlı 10 yerel grup ile Alpay, 19 Mayıs 2013 Pazar günü de saat 20.30'da Oya Pınar ve Ayna Grubu tarafından bir konser verilecekti.
Keşan Belediyesi'nden yapılan açıklamada bu konserlerin iptal edildiği ve ileri bir tarihte tekrar gerçekleştirileceği belirtildi. (TB)
(TB)
15.05.2013 14: 34: 21
TSI
NNNN - EDİRNE
Son Dakika › Yerel › Keşan'da 19 Mayıs Gençlik Konserleri İptal Edildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.