Keskin'den Aziz Yıldırım'a Saraçoğlu Daveti - Son Dakika
Yerel

Keskin'den Aziz Yıldırım'a Saraçoğlu Daveti

Keskin\'den Aziz Yıldırım\'a Saraçoğlu Daveti

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, eski başbakanlardan Ödemişli Şükrü Saraçoğlu'nun 60.ölüm yıl dönümünde Ödemiş'te düzenlenecek etkinlikler için Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticileri davet etti.
Fenerbahçe Spor...

08.12.2013 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, eski başbakanlardan Ödemişli Şükrü Saraçoğlu'nun 60. ölüm yıl dönümünde Ödemiş'te düzenlenecek etkinlikler için Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticileri davet etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerinden Turan Şahin ile Kadıköy'deki Fenerbahçe Spor Kulübünde görüşme yapan Başkan Keskin, "1887 yılında Ödemiş'te doğan M. Şükrü Saraçoğlu, siyasi yaşantısına Ödemiş Belediye Başkanı olarak başladı ve ülkemiz için çok önemli görevlerde bulundu. En uzun süreli Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı yapan Saraçoğlu'nun ölüm yıldönümünde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım başta olmak üzere tüm FB camiasını Ödemiş'e bekliyoruz" dedi.

FB YÖNETİMİNDEN GENİŞ KATILIM SÖZÜ

Keskin, Ödemiş'in simgesi olan efe heykeli ve FB işlemeli ipek mendili kulübe hediye etti. Saraçoğlu'nun Fenerbahçe Kulübü için çok önemli bir yönetici olduğunu vurgulayan Turan Şahin, Ödemiş'teki programa katılımın sağlanacağını belirtti. Anma programının tüm Fenerbahçe camiasına duyurulması amacıyla da kulübün televizyon, radyo ve dergisi için Başkan Keskin ile röportaj yapıldı.27 Aralık tarihinde yapılacak anma programındaki sempozyumda, Kültür ve Turizm eski Bakanı Alev Coşkun, Gazeteci- Yazar ve TV programcısı Gürkan Hacır, Prof. Dr. Engin Berber ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticileri konuşmacı olarak katılacak.

Ödemiş Belediyesi özkaynaklarıyla yapılan ve "Saraçoğlu Toplu Konutları" isminin verildiği konutlardaki dairelerin anahtar teslimi ve konutların önünde yer alacak Saraçoğlu büstünün açılışı da anma etkinliklerinde gerçekleştirilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keskin'den Aziz Yıldırım'a Saraçoğlu Daveti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement