Kimse Yok mu Derneği İyilik Merkezi'ni Hizmete Açtı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kimse Yok mu Derneği İyilik Merkezi'ni Hizmete Açtı

29.07.2012 15:43

Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Konya Şubesi, Ereğli'de İyilik Merkezi'ni hizmete açtı.

Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Konya Şubesi, Ereğli'de İyilik Merkezi'ni hizmete açtı.

Kimse Yok mu Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı, düzenlenen programda, 2002 yılında kurulan Kimse Yok mu Derneği'nin, 'Kimse Yok Mu' diyenlere 'Biz Varız' diyerek 10 yıldır insanların ihtiyaçlarına cevap verdiğini belirtti.

Aşçı, Türkiye'de 30 şube ve bu şubelere bağlı yüzlerce iyilik noktasıyla Türkiye'nin en ücra köşelerine bile ulaştıklarını ifade etti.

Kimse Yok mu Konya Şubesi olarak şu anda Yemen'de yardım faaliyetlerini sürdürdüklerini aktaran Aşçı, Kimse Yok mu Derneği'nin ihtiyaç sahiplerini tespit etme noktasında da çok hassas davrandığını kaydetti.

Protokol konuşmalarının ardından İyilik Merkezi'nin kurulmasına katkı sağlayanlara sertifika verildi.

Muhabir: Mümin Altaş

Yayıncı: Metin Bolat - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kimse Yok mu Derneği İyilik Merkezi'ni Hizmete Açtı - Son Dakika


Advertisement