Kiraz'da Çok Amaçlı Kültür Merkezi'nin Temeli Cuma Günü Atılacak - Son Dakika
Yerel

Kiraz'da Çok Amaçlı Kültür Merkezi'nin Temeli Cuma Günü Atılacak

Kiraz\'da Çok Amaçlı Kültür Merkezi\'nin Temeli Cuma Günü Atılacak

Kiraz Belediyesi’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle yapımını gerçekleştireceği Çok Amaçlı Kültür Merkezi’nin temeli cuma günü atılacak.

17.12.2013 11:49

Kiraz Belediyesi'nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle yapımını gerçekleştireceği Çok Amaçlı Kültür Merkezi'nin temeli cuma günü atılacak. Temel atma törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katılacak.

Toplam 5 bin metrekare kapalı alana sahip olan ve ilçe pazarının yanındaki 1 Eylül Parkı'nda inşa edilecek Çok Amaçlı Kültür Merkezi'nin temel atma töreni cuma günü 13.00'da pazaryerinde gerçekleştirilecek.

HEM BELEDİYE, HEM KÜLTÜR MERKEZİ

Belediye hizmet binasını da içerecek olan Çok Amaçlı Kültür Merkezi'nde iki adet cep sineması, 120 kişilik konferans ve nikah salonu ile bin kişilik düğün salonu ve 14 adet işyeri olacak. Toplam 5 bin metrekarelik kapalı alandaki tesis ile Kiraz'ın önemli bir eksiği de tamamlanmış olacak. Daha önce Ödemiş ve Beydağ'da temel atma ve açılış törenlerine katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu bu kez Kirazlılara hitap edecek.

Cuma günü düzenlenecek törene tüm Kirazlıları davet eden Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, Kiraz'ın sosyal hayatına ve belediye hizmetlerine önemli bir katkı sunacak Çok Amaçlı Kültür Merkezi'ni Kiraz'a kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını kaydetti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kiraz'da Çok Amaçlı Kültür Merkezi'nin Temeli Cuma Günü Atılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement