Kırıkkale'deki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale'deki Trafik Kazası

Kırıkkale\'deki Trafik Kazası

Kırıkkale'de otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada hayatını kaybeden 6 kişiden 5'i ile yaralananların kimlikleri tespit edildi.(56), Vedat Cöke, Turan Güngör, Reyhan Karadağ ve Perihan Çideman olduğu belirlendi.

08.11.2011 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada hayatını kaybeden 6 kişiden 5'i ile yaralananların kimlikleri tespit edildi.

Cankurtaran Köyü yakınlarında, Mustafa Topçu'nun (40) kullandığı 34 AT 0338 plakalı minibüsün, orta refüjü aşarak, karşı yönden gelen Vedat Cöke idaresindeki 06 ZOJ 79 plakalı otomobilin üzerine düşmesi hayatını kaybedenlerin Emine Topçu

(56), Vedat Cöke, Turan Güngör, Reyhan Karadağ ve Perihan Çideman olduğu belirlendi. Hayatını kaybeden bir kişinin ise kimliğinin belirlenmesine çalışılıyor.

Kazada yaralanan minibüs sürücüsü Mustafa Topçu ile Firuzan Topçu (40), Rukiye Topçu (14), dede Abdullah Topçu (65) ve torunu Abdullah Topçu (11), sağlık ekiplerince çevre hastanelere kaldırıldı.

Bu arada, otomobildeki Vedat Cöke ve Turan Güngör'ün yerel sanatçılar olduğu, Reyhan Karadağ ve Perihan Çideman'ın ise tiyatrocu olduğu ve Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde bir programa katılmak üzere Ankara'dan yola çıktıkları öğrenildi.

Jandarmanın kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Öksüt Köyünden İstanbul'a gitmekte olan Mustafa Topçu'nun (40) kullandığı 34 AT 0338 plakalı minibüs, orta refüjü aşarak Ankara'dan Kırıkkale'nin Keskin ilçesine giden Vedat Cöke idaresindeki 06 ZOJ 79 plakalı otomobilin üzerine düşmüştü.

- KIRIKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırıkkale'deki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement