Türkiye genelinde eğitim seviyesi üst sıralarda yer alan Kırıkkale'de öğrenim gören öğrencilerin her alanda daha iyi başarılı olması için bütün çalışmalar gerçekleştiriliyor.
Vali Ali Kolat, beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ile birlikte, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu'nu, Gündoğdu Manas İlkokulu'nu ve son olarak 17 Ağustos Endüstri Meslek Lisesi'ni ziyaret etti.
Kolat, ziyaretlerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte eğitim seviyesinin her geçen gün başarılı bir şekilde arttığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Vali Kolat, eğitim kurumlarında öğrencilerle sohbet etti, ağız ve diş sağlığı konusunda öğütler verdi. ValiKolat ve beraberindekiler incelemelerin ardından 17 Ağustos Endüstri Meslek Lisesi'nde yatılı kalan öğrencilerle öğle yemeği yedi. - Kırıkkale
Son Dakika › Yerel › Kırıkkale Valisi Kolat'tan Eğitim Kurumlarına Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.