Kırklareli Valisi Birol Ekici, jandarma personeli ile iftarda bir araya geldi - Son Dakika
Yerel

Kırklareli Valisi Birol Ekici, jandarma personeli ile iftarda bir araya geldi

Kırklareli Valisi Birol Ekici, jandarma personeli ile iftarda bir araya geldi

Kırklareli Valisi Birol Ekici, iftar programları kapsamında jandarma personeliyle bir araya geldi. İl Jandarma Komutanlığında gerçekleşen programa Ekici'nin yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, İl Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cemalettin Akyüz ile jandarma personeli katıldı. Ekici, iftar programında yaptığı konuşmada, ramazan ayında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, gece gündüz demeden vatandaşların can ve mal güvenliği için çalışan güvenlik güçlerine teşekkür etti. Programda dualar eşliğinde oruç açıldı.

26.03.2024 16:32  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Valisi Birol Ekici jandarma personeli ile iftarda bir araya geldi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici iftar programları çerçevesinde jandarma personeli ile bir araya geldi. İl Jandarma Komutanlığında gerçekleşen programa Ekici'nin yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, İl Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cemalettin Akyüz ile jandarma personeli katıldı.

İftar programında konuşan Ekici, ramazan ayında birlik ve beraberliğe değinerek gece gündüz demeden vatandaşların can ve mal güvenliği için çalışan güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde oruç açıldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırklareli Valisi Birol Ekici, jandarma personeli ile iftarda bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement