Kırmızı ışıkta yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara araba böyle çarptı: 2 yaralı - Son Dakika
Yerel

Kırmızı ışıkta yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara araba böyle çarptı: 2 yaralı

Kırmızı ışıkta yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara araba böyle çarptı: 2 yaralı Çarpma anı araç kamerasına yansıdı Giresun'da yayalar için kırmızı ışığın yandığı anda karşıdan karşıya geçmek isteyen 2 kişiye seyir halindeki araç çarptı.

02.02.2021 19:36  Güncelleme: 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırmızı ışıkta yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara araba böyle çarptı: 2 yaralı

Çarpma anı araç kamerasına yansıdı

GİRESUN - Giresun'da yayalar için kırmızı ışığın yandığı anda karşıdan karşıya geçmek isteyen 2 kişiye seyir halindeki araç çarptı. Çarpma anı araç kamerası ve güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay bugün saat 14: 15 sıralarında meydana geldi. Giresun'un Eynesil ilçesinde yayalar için kırmızı ışığın yandığı esnada karşıdan karşıya geçmek isteyen Reyhan Dede ve Makbule Kılıç isimli 2 yaya koşar adımlarla yola atladı. O esnada emekli öğretmen olduğu öğrenilen sürücü Muhsin Avcı kontrolündeki 28 AAY 501 plakalı araç, Eynesil ilçesi istikametinden Görele ilçesi istikametine sol şeritte ilerlerken Çavuşlu Beldesinde ışıklı kavşağa gelince karşıdan karşıya geçmekte olan Reyhan Dede ve Makbule Kılıç'a çarptı. Yayalar kendilerine doğru gelen aracı görünce geri gitmeye çalıştılar ancak çarpmanın etkisiyle metrelerce savruldular. Meydana gelen olayda yaralanan Reyhan Dede ve Makbule Kılıç, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Görele Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Çarpma anı hem araç kamerasına yansırken hem de yakınlardaki bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Araçta ise maddi hasar meydana geldi.

Kırmızı ışıkta yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara araba böyle çarptı: 2 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırmızı ışıkta yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara araba böyle çarptı: 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement