Kırşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Taşındı - Son Dakika
Yerel

Kırşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Taşındı

Kırşehir İl Özel İdaresi'ne ait binada hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, geçici olarak hizmet vereceği eski Devlet Hastanesi poliklinik bölümüne taşındı.

04.01.2012 10:28

Kırşehir İl Özel İdaresi'ne ait binada hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, geçici olarak hizmet vereceği eski Devlet Hastanesi poliklinik bölümüne taşındı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ile günlük ortalama 300 hastanın giriş-çıkış yaptığı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin hizmet verdiği binanın yapılan testlere göre depreme karşı dayanıksız olduğunun tespit edilmesi üzerine, Vali Mehmet Ufuk Erden'in talimatı ile 24 Kasım tarihinde Fen Lisesi'ne ait pansiyona taşınan İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin ardından Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de taşınma işlemlerini tamamlayarak, tüm poliklinik hizmetlerini eski Devlet Hastanesi poliklinik bölümünde vermeye başladı.

Yaklaşık 4 yıldır hizmet verdiği İl Özel İdaresi'nden taşınan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, eski Devlet Hastanesi'nin giriş katındaki poliklinik hizmetlerinin verildiği bölümde tüm poliklinik hizmetlerini geçici olarak 8-9 ay süre ile verecek.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekim Yardımcısı Dt. Gencay Baran, yaptığı açıklamada, vatandaşlardan İl Özel İdare binasına değil, eski Devlet Hastanesi'nin polikliniklerine başvurmasını isteyerek, "Bilindiği üzere yaklaşık bir ay önce Valiliğimizden gelen yazı neticesinde bir an önce taşınmamız istendi. Biz, çok hızlı bir şekilde hazırlığımızı tamamlayıp, ihalemizi yaptık. Eski hastanemizin poliklinik kısmının tadilatını yaptık. Taşınma işini halkımıza mümkün olduğunca yansıtmamaya çalıştık. Halkımızdan şu anda kullandığımız binaya değil, eski hastanemizin polikliniklerine başvurmalarını rica ediyoruz. Vatandaşlarımıza kendi yeni binamız yapılana kadar geçici olarak, burada en iyi sağlıklı hizmetini vereceğiz" dedi.

- KIRŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement