Kırşehirli İş Adamlarından Başkan Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kırşehirli İş Adamlarından Başkan Yaşar'a Ziyaret

Kırşehirli İş Adamlarından Başkan Yaşar\'a Ziyaret

Kırşehirli Sanayici ve İş Adamları İşbirliği-Güç Birliği heyeti, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

02.01.2014 11:35

Kırşehirli Sanayici ve İş Adamları İşbirliği-Güç Birliği heyeti, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Kırşehirli Sanayici ve İşadamları İşbirliği-Güç Birliği Başkanı Mehmet Akyürek ve yönetim kurulunun yanı sıra CHP Mamak Belediye Başkan adayı Coşkun Torun da katıldı. Gündem ve adaylık sürecinin tartışıldığı ziyarette Yaşar, heyete yeni yılda bol kazanç ve başarı diledi. Geçen seçimde Ankara'da yaşayan Kırşehirlilerden ciddi destek gördüğünü ifade eden Yaşar, "Kaynağı yerinde kullanıp, 5 yıl boyunca talepler doğrultusunda hizmet ettik. Geçmişteki borçları ödeyip geleceğe yatırım yapabilen bir belediye haline geldik. Yenimahalle Belediyesi ayakları yere sağlam basan, çoğu büyükşehir belediyesinden daha güçlü bir belediye" dedi.

Geride bıraktığımız yılda iyi ya da kötü birçok şeyin yaşandığını dile getiren Yaşar, "İş adamları bu ülkenin geleceğinin şekillenmesinde büyük rol oynuyor. Türkiye'nin kalkınmasını sağlayan siz girişimcilere elimizden geldiğince destek olmaya hazırız. Yeter ki toplumsal faydayı göz önünde bulundurun" diye konuştu.

Yaşar'ın yeni yılını kutlayan ve yerel seçimlerde başarılar dileyen Akyürek, "Camilere, okullara verdiğiniz hizmetten ve bölgeye yaptığınız yatırımlardan ötürü teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki seçimlerde sizi destekliyoruz. Ankara'da yaşayan Kırşehirliler olarak her zaman yanınızdayız" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehirli İş Adamlarından Başkan Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement