Kızıltepe'de E Kesinti ile İlgili Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe'de E Kesinti ile İlgili Bilgilendirme Toplantısı

Kızıltepe Ticaret Borsası öncülüğünde e kesinti ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

22.11.2013 17:46

Kızıltepe Ticaret Borsası öncülüğünde e-kesinti ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Hububat Ticaret Merkezi salonunda yapılan toplantıda tarımsal faaliyette bulunanların prim borçlarının sattıkları tarımsal ürün bedellerinden kesinti yapılmak suretiyle tahsil edilmesine dair tebliğ ve tarımsal e-kesinti programı ile ilgili üyelere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, "01 Nisan 2013 Tarihi itibariyle yürürlüğe giren tarımsal kesinti (Bağ-Kur) Tebliği ve 02 Temmuz 2013 tarihinde yayınlanan tarımsal e-kesinti programı ile ilgili genelgeye zorunlu olarak uyulması gerektiğini söyledi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Kızıltepe İlçe Müdürü Ümit Unat ise  "Kesinti yapmak zorunda olduğu halde kesinti yapmayan ve yaptıkları kesinti tutarını süresi içerisinde kuruma bildirmeyenler hakkında idari para cezası uygulanacaktır. Kesinti yapmakla yükümlü gerçek ve tüzel kişilerin kesinti bildirim listelerini gönderebilmeleri için bir an evvel tarımsal e-kesinti şifresini almak üzere kurumumuza başvurmaları gerekmektedir" diye konuştu.

SGK Kızıltepe çalışanları tarafından tarımsal e-kesinti programı ile ilgili video gösterimi yapılarak e-kesinti programının nasıl kullanılacağı ile ilgili bilgiler verildi. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe'de E Kesinti ile İlgili Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement