Kızıltepe İlçesi Bahardan Kalma Günler Yaşıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kızıltepe İlçesi Bahardan Kalma Günler Yaşıyor

Kızıltepe İlçesi Bahardan Kalma Günler Yaşıyor
17.02.2014 13:09

Türkiye'nin birçok bölgesinde son günlerde kar ve buzlanma yaşanırken, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde vatandaşlar bahardan kalan günler yaşıyor.

Türkiye'nin birçok bölgesinde son günlerde kar ve buzlanma yaşanırken, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde vatandaşlar bahardan kalan günler yaşıyor.

Kızıltepe ilçesinde bulunan Özgürlük Meydanı'nda güneşlenen vatandaşlar adeta bahardan kalan günlerin tadını çıkarıyor. Parkta güneşlenen Mehmet Akbaş adlı vatandaş, yurdun bir çok yerinde kış soğuğuyla mücadele edilirken, Kızıltepe'de yazdan kalma bir günü yaşamanın tadını çıkarmaya çalıştıklarını söyledi. Akbaş, "Görüyorsunuz biz burada açık alanlarda park ve bahçelerde güneşin altında oturup çay, kahve içiyoruz. Burada havalar çok güzel. Bu kış doğru dürüst yağış olmadı. Biz halimizden çok memnunuz" dedi.

Havaların güzel olması vatandaşları ve ekmeğini ayakkabı boyatarak kazanan boyacıları sevindirirken, yetkililer, Kızıltepe'de önümüzdeki bir kaç gün daha havaların açık ve sıcakların mevsim seviyelerinin üzerinde seyredeceğini ifade etti. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızıltepe İlçesi Bahardan Kalma Günler Yaşıyor - Son Dakika


Advertisement