Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Projelerimizi bir bir takip ediyoruz" dedi.
Başiskele Kent Meydanı, hizmet binaları ve kentin farklı noktalarında devam eden projeleri inceleyen Karaosmanoğlu, yaptığı açıklamada, Kocaeli'ye ve tüm insanlığa 1 Kasım seçim sonuçlarının hayır getirmesi temennisinde bulundu.
Karaosmanoğlu, kentte çok önemli projeler hayata geçirdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:
"Projelerimizi bir bir takip ediyoruz. Başiskele Belediyesi hizmet binası, kültür merkezi ve hükümet binasının geldiği son durumu yerinde inceledik. 2016 yılının mayıs veya haziran ayında Kent Meydanı projemiz bitmiş olacak. Kavşak, dere ıslahı, altyapı, üst yapı ve sahil çalışmalarımız devam ediyor. Kocaeli'nin her ilçesi cennet misalidir. Küçük ve büyük projeler demeden her işimizi bitireceğiz. Yeni projelere de başlayacağız. Köylerimize varılıncaya kadar hizmet ediyoruz, edeceğiz. Kocaeli'nin güzel insanlara yakışacak bütün projelerimizde, ekibimizle birlikte can havliyle çalışıyoruz."
"Vatandaşımızın her zaman yanında olacağız" diyen Karaosmanoğlu, "Halkımızla, kamu kuruluşlarımızla, esnafımızla ve vatandaşımızla istişareler yaparak, projemize yön veriyoruz. Başlanmamış projeleri de yerinde görerek, teknik bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Hayat devam ediyor, bizler de hizmete devam edeceğiz" ifadesini kullandı.
Kullar bölgesinde yapılacak Bağlar Deresi Islahı Projesi'ni de inceleyen Karaosmanoğlu, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram'dan bilgi aldı.
Son Dakika › Yerel › Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.