Kocaeli Roman Federasyonu'nda İstifa - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kocaeli Roman Federasyonu'nda İstifa

Kocaeli Roman Federasyonu\'nda İstifa
25.05.2012 16:58

Roman derneklerinin bir çatı altında toplanması için kurulan ve Ahmet Çokyaşar'ın başkanı olduğu Roman Dernekleri Federasyonu'nda istifa depremi yaşandı.

Kocaeli Roman Dernekleri Federasyonu'na bağlı Derince Roman Derneği Başkanı Salih Demirel, yönetimi ile birlikte federasyondan istifa ettiğini açıkladı

Roman derneklerinin bir çatı altında toplanması için kurulan ve Ahmet Çokyaşar'ın başkanı olduğu Roman Dernekleri Federasyonu'nda istifa depremi yaşandı. Derince Romanlar Derneği Başkanı Salih Demirel, Ahmet Çokyaşar'ın Romanları kullanarak ön plana çıkmak istediğini sebep göstererek federasyondan istifa ettiğini açıkladı. Demirel, Çokyaşar'ı bu konuda birçok kez uyardığını ama sorunun çözülmediğini belirtti.

Demirel, "Ahmet Çokyaşar, yapmış olduğu çalışmalarda ve planlarda hiçbir dernek başkanını bilgilendirmedi ve görüşünü almadı. Her zaman kendini ön plana çıkararak bizleri kullandı. Bu ve bunun gibi haksızlıklara daha fazla tahammül edemeyeceğim. Ahmet Çokyaşar'ın kuklası olmak için değil, kardeşlerime hizmet edebilmek için bu yola çıktım. Tüm bu sebeplerden dolayı federasyondan ayrılıyoruz" diye konuştu.

Derince Romanlar Derneği başkanlığını bırakmadığını sadece federasyondan ayrılma kararı verdiklerini belirten Salih Demirel, "Doğru karar verdiğime inanıyorum. Bizi daha fazla yem olarak kullanamayacak. Birçok kişi kendisinden uzaklaştı zaten. Biz bundan sonra Derince Romanlar Derneği olarak paylaşımcı, kardeşçe bir ortamda kurulacak bir oluşumun yanında olacağız" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli Roman Federasyonu'nda İstifa - Son Dakika


Advertisement