Kocaseyit Personeli Kişisel Gelişim Eğitimine Alındı - Son Dakika
Yerel

Kocaseyit Personeli Kişisel Gelişim Eğitimine Alındı

Kocaseyit Personeli Kişisel Gelişim Eğitimine Alındı

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (EHEM), Kocaseyit Havalimanı personeline Kişisel Gelişim seminerleri adı altında eğitim hizmetleri verdi.

21.12.2015 09:49

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (EHEM), Kocaseyit Havalimanı personeline Kişisel Gelişim seminerleri adı altında eğitim hizmetleri verdi.

EHEM Edremit ve körfez ilçelerinde yaşayan insanımızın eğitim ihtiyaçlarına yönelik verdiği eğitim hizmetlerinin yanı sıra, kurumların hizmet kalitesinin arttırılmasına yönelik olarak personel geliştirme kapsamında kişisel gelişim seminerleri veriyor. Geçtiğimiz günlerde Kocaseyit Havalimanında görevli personelin engelli vatandaşlarımıza yönelik verilen hizmetlerin kalitesinin arttırılmasına yönelik "Engelli Bireylere Yönelik Davranış Biçimleri ve İşaret Dili Eğitimi" ile Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Personeli ve Havalimanı Özel Güvenlik Personeline yönelik "Mesleki İngilizce ile Etkili İletişim ve Drama" konulu eğitim seminerleri verildi. Bu eğitimlerde Rehber Öğretmen Özlem Arslan, İngilizce Öğretmeni Sibel Evcimen, Drama Öğretmeni Işıl Atak, İşaret Dili Usta Öğreticisi Ceyda Akçay görev alırken gerçekleştirilen eğitimlere toplam 60 personel katıldı.

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Damar tarafından yapılan açıklamada " Merkezimizce ilçemizdeki kurumların çalışanlarına yönelik verilen eğitim hizmetlerimize bir yenisi eklenmiştir. Kocaseyit Havalimanında gerçekleştirilen eğitimler Havalimanı Müdürlüğü ve Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğümüzden gelen talepler doğrultusunda şekillenmiştir. Emeği bulunan başta Havalimanı Müdürümüz Mehmet Kaya, Havalimanı Emniyet Şube Müdürümüz Mehmet Çatak'a sorumlu müdür yardımcılarımız Ersan Özçelik ve Hasan Çam ile görev alan öğretmen ve usta öğreticilerimize teşekkür ediyoruz. Başta okuma yama olmak üzere mesleki, sosyal ve kültürel alanlarda eğitim hizmetlerimizin yanı sıra kurumlarımızdan gelen personel geliştirmeye yönelik eğitim hizmeti talepleri doğrultusunda kısa ve uzun süreli eğitimler planlanarak gerçekleştirilmektedir" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaseyit Personeli Kişisel Gelişim Eğitimine Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement