Kök ve Acar, CHP Kemer İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kök ve Acar, CHP Kemer İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ve Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Kemer İlçe Teşkilatı ile biraraya geldi.

24.09.2013 19:43

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ve Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Kemer İlçe Teşkilatı ile biraraya geldi.

CHP İl Başkanı Devrim Kök, ilçe başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelerek sorunları tartıştıklarını dile getirdi. CHP'de çok ciddi ve olumlu gelişmeler yaşandığını ifade eden Kök, "CHP'nin hiç kazanamadığı yerlerde çok ciddi destek alıyoruz. Hedefimize adım adım ilerlediğimizi görüyoruz. Kemer çok iddialı olduğumuz yerlerden biri. Burada birbirinden iddialı 3 aday adayımız var. Kemer bizim için önemli bir bölge" diye konuştu.

Kemer İlçe Başkanı Belma Murtezaoğlu da aday adayların seçim yarışında kendi içlerinde değil, diğer partilerle olduğunun bilincinde hareket etmelerini istedi.

Toplantıya, Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, CHP Kemer Belediye Başkan aday adayları Kemal Yüksel, Ahmet Can ile Umut Güneş ve partililer katıldı.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kök ve Acar, CHP Kemer İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement