Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Mahalle Meclisi Toplantıları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Mahalle Meclisi Toplantıları

07.10.2012 17:00

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Mahalle Meclisi toplantıları sürüyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Mahalle Meclisi toplantıları sürüyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yaptığı açıklamada, ilçe belediyeleriyle birlikte Konya'da birlik ve beraberlik içinde çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

Hiç geliri olmayan ailelere yönelik yürütülen Sosyal Kart Projesi'nden bahseden Akyürek, "Fakir bir kardeşimiz evine ekmek götüremediği için çocuğu aç yatarsa, sorumlusu bizler oluruz. Bu durumdaki kardeşlerimizi bize bildirin. Konya merhamet, şefkat ve sevgi şehridir. Bunu unutmayalım" dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin mahallelerde yürüttüğü hizmetlere vatandaşların katılmasını isteyen Akyürek, "Mahallelerimizde meslek edindirme kurslarımız var. KOMEK'lerden yılda 15 bin hemşehrimiz hizmet alıyor. Ayrıca Kadın ve Aile Destek Merkezimiz (KADEM) var. Ailesinde sorun olan, aile içi şiddete uğrayan, çocuklarıyla ilgili problemleri olan hemşehrilerimiz KADEM'e müracaat etsinler" diye konuştu.

Programa, AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ve mahalle sakinleri katıldı.

Yayıncı: Metin Bolat - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Mahalle Meclisi Toplantıları - Son Dakika


Advertisement