Konya'daki Cinayet - Son Dakika
Son Dakika Logo

Konya'daki Cinayet

11.12.2012 15:00

Konya'da evinin önünde bıçakla yaralanan ve daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden gencin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 zanlıdan 1'i tutuklandı.

Konya'da evinin önünde bıçakla yaralanan ve daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden gencin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 zanlıdan 1'i tutuklandı.

Bıçakla ağır yaralanan Fatih Uysal'ın (26) Beyhekim Devlet Hastanesi'nde ölmesi üzerine soruşturma başlatıldı.

Olayla ilgili öldürülen gencin ağabeyi Ö.U. (30) ile ve M.Ç. (31) H.D. (29) gözaltına alındı.

Uysal'ı hastaneye de götüren 3 zanlı, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan H.D. tutuklandı.

H.D'nin ifadesinde Uysal'ın aşırı alkollü olduğunu ve kendini bıçakladığını söylediği öne sürüldü.

Fatih Uysal (26), merkez Selçuklu ilçesi Dumlupınar Mahallesi Gürsoy Sokak'ta 8 Aralık'ta yakınları tarafından evlerinin bahçe duvarının yanında kanlar içerisinde bulunmuş, kaldırıldığı Beyhekim Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

Muhabir: İbrahim Yozoğlu/ Metin Bolat

Yayıncı: Ahmet Kayır - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya'daki Cinayet - Son Dakika


Advertisement