Konya'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Konya'daki Trafik Kazası

Konya'da öğrenci servisi ile minibüsün çarpışması sonucu ölen 5 kişiden iki öğrenci ve sürücü, gözyaşları arasında toprağa verildi.

07.04.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da öğrenci servisi ile minibüsün çarpışması sonucu ölen 5 kişiden iki öğrenci ve sürücü, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden öğrencilerden Fatma Yeniay (11),  Rabia Sahra (11) ve sürücü Adem Ovalı'nın cenazesi, Gödene Mahallesi'ndeki Merkez Camisi'ne getirildi.

Cami önünde okul sıralarının üzerine konulan tabutlara sarılan öğrenci yakınları, gözyaşı döktü. Öğrencilerin ailelerini, törende bulunanlar teselli etmeye çalıştı.

Yeniay, Sahra ve Ovalı, kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine, Konya Valisi Muammer Erol, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, Konya Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, öğrencilerin yakınları, arkadaşları ve öğretmenler ile okul yöneticileri katıldı.

Öte yandan, kazada ölen öğrencilerin okuduğu Necip Fazıl İmam Hatip Ortaokulu'nda eğitim öğretime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Beybes Mahallesi'nde Adem Ovalı idaresindeki 42 C 0312 plakalı okul servisi ile İhsan Felek'in kullandığı 42 BZF 80 plakalı minibüs, kavşakta çarpışmıştı.

Sürücü Ovalı ile aynı araçtaki Necip Fazıl İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Fatma Yeniay, Hasibe Vadioğlu (11) ve Rabia Sahra olay yerinde, Ahmet Vadı (11) da tedavi gördüğü Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmiş, 11 kişi de yaralanmıştı. Öğrencilerden Vadioğlu ve Vadı'nın cenazesi, öğle namazından önce toprağa verilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement