Konyaaltı Belediyesi'nden Deprem Bölgesinde Görev Alan Personele Birer Maaş İkramiye - Son Dakika
Yerel

Konyaaltı Belediyesi'nden Deprem Bölgesinde Görev Alan Personele Birer Maaş İkramiye

Konyaaltı Belediye Meclisi’nde deprem bölgesinde görev alan belediye personeline birer maaş ikramiye verilmesi oybirliğiyle kabul edildi.

06.04.2023 18:06  Güncelleme: 21:24

Konyaaltı Belediye Meclisi'nde deprem bölgesinde görev alan belediye personeline birer maaş ikramiye verilmesi oybirliğiyle kabul edildi.

Konyaaltı Belediyesi'nin 2022 Yılı Faaliyet Raporu'nun görüşüldüğü nisan ayı olağan meclis toplantısına, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen başkanlık yaptı. Başkan Esen, özellikle kırsal mahalleler olmak üzere Konyaaltı genelinde verimli bir çalışma yılı geçirdiklerini aktardı. Mecliste, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından bölgede görev alan belediye personeline birer asgari ücret tutarında ikramiye verilmesi oybirliğiyle kabul edildi.

Faaliyet Raporu görüşmeleri sırasında AKP ve MHP sıralarından gelen eleştirilere de yanıt veren Başkan Esen, ülkenin getirildiği noktaya bakılmadan eleştiri yapıldığını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Yapılan eleştirilerden; hayatında ayağına bir tane bile taş değmediğini, her yerin güllük gülistanlık olduğunu, her yere her şeyin bol bol yapıldığını hükümet ve diğer belediyeler dahil herkesin vatandaşın tüm taleplerini eksiksiz yerine getirdiğini, ama bir tek zavallı bu Konyaaltı'nın bunlardan mahrum kaldığını anladım. Bayburtluların bir sözü var, 'Ne verirsen elime, onu sürerim yüzüne' derler. Yani, istekler, olanaklarla sınırlıdır. Ben de isterdim 10 tane kreş yapalım ama yaptığımız her şeyi, ayaklarımız yere bassın, mali disiplini bozmasın anlayışıyla yapıyoruz."

Bugün sabah saatlerinde CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan saldırıya da değinen Esen, "Siyasetin bu şekilde algılanması artık tiksindirici bir boyuta geldi. Etki tepkiyi doğurur. Bu memleketi daha fazla germenin anlamı yok. O silahı kim sıktıysa onlar bulunup, ipin ucu da nereye kadar gidiyorsa oraya kadar gidilmeli. Saldırıyı kınıyorum, lanetliyorum" dedi.

Esen, İYİ Parti İl Başkanlığı'na yapılan saldırıyı da hatırlatarak sözlerini şöyle noktaladı:

"İnsanlara bir şey anlatmaya çalışıyorlar. Anlamayacağız. Güçlü devlet, 30 tane arabayla gezen devlet değildir. Güçlü devlet, Fırat'ın kenarında kaybolan koyunu bulan devlettir. CHP ve İYİ Parti'ye yapılan saldırıların yoldan geçen birilerinin yanlışlıkla yaptığı bir şey olduğuna inanmıyorum. Şurada seçime az bir zaman kalmış, bir hafta bir siyasi partiye, diğer hafta başka bir siyasi partiye ateş ediliyor. Biz büyük bir devletiz. Fırat'ın kenarında kaybolan koyunu bulup getireceğiz."

Konyaaltı Belediyesi\'nden Deprem Bölgesinde Görev Alan Personele Birer Maaş İkramiye
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Konyaaltı Belediyesi'nden Deprem Bölgesinde Görev Alan Personele Birer Maaş İkramiye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement