Çanakkale Belediyesinin kordon boyunda başlattığı çalışmalar devam ediyor.
Belediyenin, kent halkının ve kenti ziyaret eden misafirlerin yoğun olarak kullandığı, önemli dinlenme, eğlence ve gezinti alanı olan kordon boyunda etaplar halinde gerçekleştirdiği çalışmalar sürüyor.
3 etaptan oluşan ve 1. etabı tamamlanan "Kordon Boyu Kentsel Düzenleme ve Tasarım Projesi"nin 2. etabını oluşturan Ziveriye Sokak ile İskele Meydanı arasındaki alanda doğal granit taş, bordür döşeme ve peyzaj düzenleme çalışmaları yapılırken, yeni yat limanı idari ve hizmet binasının yapımı da devam ediyor.
Projenin 3. ve son etabı olan İskele Meydanı'nda ise zemin düzeltme, doğal granit taş ve bordür döşeme işlemleri yapılıyor.
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, çalışma alanlarını inceledi. Ekiplerin soğuk havaya rağmen çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Gökhan, İskele Meydanı'nda incelemelerde bulundu, çalışmaların seyri hakkında bilgi aldı.
- ÇANAKKALE
Son Dakika › Yerel › Kordon Boyundaki Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.