Korespor'da Amaç, Gençleri Spora Teşvik Etmek - Son Dakika
Yerel

Korespor'da Amaç, Gençleri Spora Teşvik Etmek

Korespor\'da Amaç, Gençleri Spora Teşvik Etmek

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi Hıdırağa Mahallesi Korespor bu sene U-13, U-14 ve 2.Lig Tekirdağ Amatör liginde A takımı ile sahaya inmeye hazırlanıyor.

07.02.2014 09:43

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi Hıdırağa Mahallesi Korespor bu sene U-13, U-14 ve 2.Lig Tekirdağ Amatör liginde A takımı ile sahaya inmeye hazırlanıyor. Gençleri spora teşvik eden Korespor bu sayede gençleri hırsızlık, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı hedefliyor.

Çorlu Hıdırağa Mahallesi Korespor, Tekirdağ Amatör 2. Liginde 16 Şubat pazar günü Paşaalanspor ile ilk maçına çıkacak. Maç öncesi takımına çok sayıda transfer yapan Korespor bu sene Tekirdağ Amatör 2.Lig'de hedeflerinin şampiyonluk olduğunu açıkladı.

Kore Spor Kulüp Başkanı Hakan Ergör yaptığı açıklamada, "Takımımıza Tekirdağ Karacakılavuzspor'dan defans hattına Feyyaz Çullak ve Güven Karaoğlan, Çorlu Sanayispor'dan Uğur Keskin ile Tekirdağ Karadenizspor'dan forvet hattımıza Sabri Günay'ı transfer ettik. Amacımız ligi şampiyonluk ile bitirmek. Bunun yanında mahallemizde bulunan gençlerimizi spora teşvik ederek hırsızlık ve uyuşturucu gibi kötü durumlardan da uzaklaştıracağız" dedi.

Kulüp Başkanı Hakan Ergör, "Tekirdağ Amatör 2.Liginde B grubunda yer alıyoruz, grubumuzda ki tüm takımlar güçlü ama biz onlardan daha güçlüyüz. 16 Şubat Pazar günü ilk maçımıza çıkacağız ve sahadan galibiyet ile ayrılacağız. İdmanlarımız devam ediyor, takımımız lige hazır durumda" dedi.

Başkan Hakan Ergör, Korespor'a destek veren başta Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu esnafı ve diğer vatandaşlara teşekkür etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korespor'da Amaç, Gençleri Spora Teşvik Etmek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement