Korkuteli'nde Depremzedelere Konteynerler Teslim Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde Depremzedelere Konteynerler Teslim Ediliyor

Korkuteli\'nde Depremzedelere Konteynerler Teslim Ediliyor

16 Şubat tarihinde Antalya’nın Korkuteli ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi’nde meydana gelen 4.7 şiddetindeki deprem sonrası hasar gören evlerin sahiplerine gönderilen konteynerler teslim edilmeye başladı.

24.03.2015 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

16 Şubat tarihinde Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde meydana gelen 4.7 şiddetindeki deprem sonrası hasar gören evlerin sahiplerine gönderilen konteynerler teslim edilmeye başladı.

Başbakanlık Acil Afet ve Acil Durumu Yönetimi Başkanlığı tarafından gönderilen ve Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından tırlara yüklenerek Korkuteli'ne getirilen konteynerler, Sülekler halkına teslim edilmeye başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı İlyas Çopur, konteynerlerin evleri zarar gören ailelere teslim edildiğini belirterek, yarın ise 28 konteynerin Dereköy Mahallesi'neki vatandaşlara teslim edileceğini bildirdi. İçerisinde tuvalet, duş, mutfak, mutfak dolabı ve mutfak tezgahı olan konteynerlerin ev gibi olduğunu belirten Çopur, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de Sülekler ve Dereköy halkını ziyaret edeceğini söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ise, konteynerlerin 7.5 metrekare salon, 7.5 metrekare yatak odası, 3 metrekare banyo ve 3 metrekare yatak odası olmak üzere 21 metrekare olduğunu hatırlatarak, toplam 103 konteynerlerde kalacak olan depremzedelerin, bir nebzede olsa normal yaşamlarına dönebileceklerini ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde Depremzedelere Konteynerler Teslim Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement