Beytüşşebap ilçesi Ayvalık köyü sakinleri camilerinin yapımının tamamlanması için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyor
Eski camileri 5 bin nüfuslu köye küçük gelmesiyle yıkılarak yerine büyük bir cami yaptırmak isteyen köy sakinleri maddi imkansızlıktan dolayı cami inşaatını bitiremiyor.
Jirki Aşiret Reisi Tahir Adıyaman, eski camilerinin kendilerine küçük geldiğinden yeni bir cami yapımına başladıklarını söyledi. Adıyaman, camiyi bitirmeye güçlerinin yetmediğini ifade ederek,"Köyümüz halkımız bize yardım etti, yetmedi. Vali de bize bir sefer yardımcı oldu. Biz çok mağdur olduk, camimiz öyle kaldı. Allah rızası için bizlere yardımcı olunsun. Yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlar Beytüşşebap İlçesi Müftülük vakıf hesabına yardımda bulunabilirler" diye konuştu.
Ayvalık Muhtarı Hüseyin Adıyaman ise yapımına başladıkları caminin büyük olmasından kendi imkanlarıyla bitiremediklerini ifade ederek,"Hayırsever kim olursa olsun yardım edenlerden Allah razı olsun" dedi. - Şırnak
Son Dakika › Yerel › Köylüler Camilerinin Yapımı İçin Yardım İstedi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.