Kozan'da Tayini Çıkan Polis Müdürlerine Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kozan'da Tayini Çıkan Polis Müdürlerine Veda Yemeği

Kozan\'da Tayini Çıkan Polis Müdürlerine Veda Yemeği

Adana'nın Kozan İlçe Emniyet Müdürü iken Adana İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan Sabit Akın Zaimoğlu ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı iken Yüreğir İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığına atanan Suat Tuncay Eminoğlu için Dağılcak Sosyal...

16.07.2013 16:58

Adana'nın Kozan İlçe Emniyet Müdürü iken Adana İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan Sabit Akın Zaimoğlu ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı iken Yüreğir İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığına atanan Suat Tuncay Eminoğlu için Dağılcak Sosyal Tesislerinde veda yemeği düzenlendi.

Kozan Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından organize edilen iftar vakti düzenlenen veda yemeğinde bir araya gelen Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak, Garnizon Komutanı Yarbay Bülent Siper, Belediye Başkanı Kazım Özgan, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, iş adamları, Banka müdürleri ve Emniyet Personelleri Müdür Zaimoğlu ve Müdür Yardımcısı Eminoğlu'na yeni görevinde başarılar dilediler.

Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, "Emniyet müdürümüz terfi etmesi nedeniyle ikinci sınıf emniyet müdürü olarak Adana İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. Emniyet müdürümüzle çalıştığımız yıllar içerisinde çok başarılı çalışmaları oldu. Çalışmalarından dolayı memnun olduk. İlçemizin emniyetine, asayişine ciddi oranda katkı sundu. Çalıştığımız süre içerisinde arkadaşımızın yurttaşları ile iyi ilişkiler içerisinde idi. Vatandaşlarımıza sürekli kapısı açıktı. Nasıl bir vatandaşımız bize kolayca ulaşabiliyorsa emniyet müdürümüze kolayca ulaşabiliyorlardı. Kendisinin ilçemizden ayrılıyor olmasını bizim için bir kayıp olarak görüyoruz. Bundan sonraki yaşantısında hem emniyet müdürümüze hem de emniyet müdür yardımcısı kardeşlerimize başarılar diliyoruz" dedi.

Zaimoğlu da, konuşmasında, "Burada kendimi aileden biri olarak hissettim. Kaymakamım başta olmak üzere belediye başkanım ve garnizon komutanıma ve tüm idareci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar bize çok büyük destek verdiler. Kozan'ın emniyet asayişinin sağlanmasında ne kadar çok çalışırsak çalışalım kaymakamımızın desteği olmasaydı bu başarıyı sağlayamazdık. Yine arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hepsi canla başla çalıştılar hepsine çok teşekkür ediyorum. Kozan'da ailemizin içerisinde gibi çalıştık. Kozanlı hemşehrilerime görev süremiz içerisinde ilçemizde göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan böyle Adana'da da bir Kozanlı kardeşlerinin olduğunu unutmasınlar" şeklinde kaydetti.

Kozan Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Ali Baysal, Zaimoğlu ve Eminoğlu'na birer kol saati hediye ederken, Kaymakam Sevgili ise görev yaptıkları süre içerisinde başarılı çalışmalarından dolayı birer plaket verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozan'da Tayini Çıkan Polis Müdürlerine Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement