Kozan'ın 50 Yıllık Geleceği Planlanıyor - Son Dakika
Yerel

Kozan'ın 50 Yıllık Geleceği Planlanıyor

Kozan\'ın 50 Yıllık Geleceği Planlanıyor

Adana'nın Kozan ilçesinde, "Yeni Ufuklar-Kozan 2060" çalıştayı ile kentin 50 yıllık geleceğini planlıyor...

09.11.2012 17:27

Adana'nın Kozan ilçesinde, "Yeni Ufuklar-Kozan 2060" çalıştayı ile kentin 50 yıllık geleceğini planlıyor.

İki yıl önce başlayan sempozyumun üçüncü mini çalıştayı 8-9 Kasım tarihleri arasında Yaverin Konağı'nda gerçekleşen ve iki gün devam eden

"Yeni Ufuklar - Kozan 2060" çalıştayı uzman katılımcı ve akademisyenlerin ortaya koyduğu fikirler Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda kamuoyu ile paylaşıldı.

Çalıştayın birçok bilim adamı ve akademisyenlerin katılımı ile gerçekleştiğini kaydeden Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, "Belediyemiz de bu çalıştayda ev sahipliği yaptı. Kozan'ın geçmişi ve geleceği bu çalıştayda konuşuldu. Ayrıca ilçemiz sanayi, turizm, kentleşme gibi bütün yönleriyle ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu. Bu platformun iyi sonular doğuracağına inanıyorum. Bu çalışmalar kitaplaştırılacak olup bizlerden sonraki kaymakam ve belediye başkanlarına ileriki hayatlarında yol haritası olacaktır. Tabi bugünkü toplantının amacı siz değerli Kozan Halkının da görüşlerini almaktır. Bu çalışmanın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bugün elde edilen sonuç bildirgesinin Kozan halkı ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Bu çalışmalara katkısı olmak isteyen herkes bu toplantıda söz alabilirler. Buradan sonra periyodik olarak sürecek olan ortak çalışmaları plana okutacağız. İnşallah gelecek kuşaklara sağlıklı bir memleket bırakacağız. Sadece belediyenin çalışması değil, işini gücünü bırakarak iki gündür bu çalışmalara katılan başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Kazım Özgan tarafından Yeni Ufuklar Kozan 2060 çalıştayının üçüncü aşamasında elde edilen sonuç bildirgesi okundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozan'ın 50 Yıllık Geleceği Planlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement