Kozan Ticaret Borsası Hizmet Binası ve Alım Satım Salonu Temeli Törenle Atıldı - Son Dakika
Yerel

Kozan Ticaret Borsası Hizmet Binası ve Alım Satım Salonu Temeli Törenle Atıldı

Kozan Ticaret Borsası Hizmet Binası ve Alım Satım Salonu Temeli Törenle Atıldı

Varsaklar Mahallesi Hububat sitesi yanında temeli atılan hizmet binası ve alım satım salonunun temel atma törenine Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, MHP Adana Milletvekili Ali Halaman, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, Adana Sanayi...

27.06.2012 14:20

Kozan Ticaret Borsası (KTB) Borsa Hizmet Binası ve Alım Satım Salonumuzun temel atma törenini yapıldı

Varsaklar Mahallesi Hububat sitesi yanında temeli atılan hizmet binası ve alım satım salonunun temel atma törenine Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, MHP Adana Milletvekili Ali Halaman, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök ile Kozan Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Kozan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Yağan yaptı. Yağan, "Tüccar ve çiftçilerimizin en iyi hizmeti vermek için alım satım salonu ve Hizmet binamızın temelini atıyoruz. Tüm Kozanlı hemşerilerimize hayırlı olsun, Kozan'da tüccarlar çiftçiler buğdayını mahsulünü daha iyi bir fiyata satacak hem çiftçi kazanacak hem tüccar kazanacak hem de Kozan halkı kazanacak" dedi.

Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, "Bölgede ilk olan buğday alışveriş salonu bunun için Kozan Ticaret Borsası yönetimini tebrik ediyorum. Adana Ticaret Borsası yüz yıllık bir borsa ama daha bizim yok Kozan bunu başardı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Ali Halaman, "Bu tip işletmelerin ticaretin kolaylaşması için kurulan kuruluşlardır. Kozan'ın %95'inin çiftçilikle uğraşan Kozan ilçemizde Ticaret Borsasının olması ve bunun bünyesinde bugün temelini atacağımız Kozan Ticaret Borsası bünyesindeki Alışveriş salonu ve Hizmet binasının tüm Çukurova çiftçisine hayırlı olsun" dedi.

Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili de, "Kozan'da böyle bir ilk tesisin ilçemizde açılıyor olması bizi sevindiriyor. Çukurova Bereketli toprakların olduğu bir bölge Kozan Ticaret Borsası yönetimini ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, Bu binanın Kozanımıza ve Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Adana Milletvekili Ali Halaman, Kaymakamı Sevgili ve Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çetin ile diğer protokol üyeleri, birlikte butona basarak temele ilk harcı döktü.

Törene Kozan Belediye Başkan vekili Hüseyin Çetin, Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Kubilay Ünal, Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Tuncay Eminoğlu, Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, MHP ilçe Başkanı Ender Çulhacı, Kozan Ticaret Odası Başkanı Yaşar Çelen ve çok sayıda borsa üyesi ile vatandaşlar katıldı.

(EKA-

27.06.2012 14: 00: 27

TSI

NNNN - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozan Ticaret Borsası Hizmet Binası ve Alım Satım Salonu Temeli Törenle Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement