Küçük Ressamlar Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Küçük Ressamlar Ödüllendirildi

Küçük Ressamlar Ödüllendirildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Özel Nilüfer Safvet Koleji tarafından düzenlenen "2.Geleneksel Pastel Boya Resim Yarışması"nın ödülleri sahiplerini buldu.

09.05.2012 14:05

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Özel Nilüfer Safvet Koleji tarafından düzenlenen "2. Geleneksel Pastel Boya Resim Yarışması"nın ödülleri sahiplerini buldu.

İnegöl'deki 22 anaokulundan 6 yaş grubu 540 öğrencinin yarıştığı yarışmanın ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Şube Müdürleri Özer Yılmaz, Tahsin Çetinkaya, bazı okul müdürleri ile veli ve öğrenciler iştirak etti. Renkli görüntülerin yaşandığı yarışmanın ödül törenin açış konuşmasını yapan Özel Nilüfer Safvet Koleji Müdürü Bayram Yayla, "Boyama şenliği, eğlenceli resim yarışmasından oluşan renkli bir organizasyon. Bu kadar sevimli miniği bir araya toplamaktan ve onları sevindirmekten, onların heyecanını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduk. Bu yarışma, yavrularımızın özgüven kazanmalarında ve sosyalleşmelerinde önemli katkılar sağlayacaktır" dedi.

Yarışmaya katılan bütün öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, ilk otuza giren öğrenciler ayrıca ödüllendirildi. İlk 4'e giren öğrencilere altın madalya, diğer 26 öğrenciye ise gümüş madalya takdim edildi. Ayrıca birinci olan öğrenci akülü schooter, ikinci olan öğrenci bisiklet, üçüncü öğrenci ise kaykay kazandı. İlk üçe giren okulun öğretmenlerine ve okuluna NT hediye çeki, verilirken diğer öğrencilere de çanta hediye edildi.

Yarışmada birinci Vehbi Koç İlköğretim Okulu öğrencisi Salih Doğan, ikinci TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencisi Boran Algın Şahin, üçüncü Vehbi Koç İlköğretim Okulu öğrencisi Tarık Er olurken, Mansiyon ödülünü ise Vehbi Koç İlköğretim Okulu öğrencisi Ahu Sena Yıldız aldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçük Ressamlar Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement