Küçükçekmece Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Yardımı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Küçükçekmece Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Yardımı Yaptı

Küçükçekmece Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Yardımı Yaptı

Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen kırtasiye yardımları kapsamında, ilçede ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 3 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi dolu çanta hediye edildi. İlçede bulunan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine dağıtılan kırtasiye seti içerisinde, çanta, kalem kutusu, makas, kurşun kalem, suluboya, defter, silgi, kalemtıraş ve cetvel seti gibi temel ihtiyaç ürünleri yer alıyor. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, geleceğin teminatı olan çocukların eksiksiz bir şekilde eğitim almalarının öncelikli konuları arasında olduğunu belirterek, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yardım ettiklerini ve bu desteğin devam edeceğini ifade etti.

09.10.2023 10:40  Güncelleme: 10:42

Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen kırtasiye yardımları çerçevesinde ilçede ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 3 bin öğrenciye, kırtasiye malzemesi dolu çanta hediye edildi.

Eğitimde fırsat eşitliği ilkesi ile çalışmalarını sürdüren Küçükçekmece Belediyesi, her yıl öğrencilere sağladığı kırtasiye malzemesi desteğini bu yılda sürdürüyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen kırtasiye yardımları çerçevesinde ilçede ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen öğrencilere kırtasiye malzemesi dolu çanta hediye edildi. İlçede 1000 ilkokul, 2 bin ortaokul ve lise olmak üzere toplam 3 bin öğrenciye kırtasiye seti dağıtıldı.

Kırtasiye setinin içerisinde; çanta, kalem kutusu, makas, kurşun kalem, suluboya, defter, silgi, kalemtıraş ve cetvel seti gibi öğrencilerin temel ihtiyacı olan ürünler bulunuyor.

"Öğrencilerimiz ve ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz"

2023-2024 eğitim -öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dileyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, " Geleceğimiz, yarınlarımız ve ümidimiz olan çocuklarımızın sağlıklı ve eksiksiz bir şekilde eğitim almaları en öncelikli konularımızın başında geliyor. Bu çerçevede eğitimde fırsat eşitliği ilkesini göz önünde bulundurarak, eğitim yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu yardımı gerçekten ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiğimiz ailelerin çocuklarına veriyoruz. Başvuran vatandaşlarımız Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde görev yapan yetkili personeller tarafından inceleniyor ve buna göre gerçek ihtiyaç sahipleri belirleniyor. İmkanı olmayan Küçükçekmeceli öğrencilerimiz ve ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükçekmece Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Yardımı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement