Küçükdere İlkokuluna Bengi Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Küçükdere İlkokuluna Bengi Ziyareti

Küçükdere İlkokuluna Bengi Ziyareti

Balıkesir’in Havran ilçesinde, Küçükdere İlkokulu BENGİ Projesi kapsamında İlçe Kaymakamı Ahmet Türköz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu tarafından ziyaret edildi.

06.04.2017 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran ilçesinde, Küçükdere İlkokulu BENGİ Projesi kapsamında İlçe Kaymakamı Ahmet Türköz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu tarafından ziyaret edildi. Okul Müdür Yetkili Öğretmeni Hakan Çakan tarafından karşılanan Kaymakam Türköz ve Müdür Söbüoğlu, okuma saatine katıldı.

Küçükdere İlkokulu'nda, BENGİ projesi ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Ahmet Türköz, öğrencilerle bir araya gelirken, öğrencilerle kitap okuyup sohbet etti. Öğrencilerin farklı konulardaki sorularına cevaplar verilirken, onlarla geleceğe hazırlanma, güzel değerlere sahip olma, sorumluluklar gibi konularda paylaşımlarda bulunuldu. Öğrencilere, TÜBİTAK dergileri ve kalemler hediye edildi. Okul bahçesinde öğrencilerin oyunların da katılan Kaymakam Ahmet Türköz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, küçük öğrencilere başarı dileğinde bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükdere İlkokuluna Bengi Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement