Kulp'ta 'Gençler Spor ile Coşacak' Projesi - Son Dakika
Yerel

Kulp'ta 'Gençler Spor ile Coşacak' Projesi

Kulp\'ta \'Gençler Spor ile Coşacak\' Projesi

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yürütülen 'Kulp'ta gençler spor ile coşacak' projesi ödül töreni yapıldı.

30.05.2014 10:04

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yürütülen 'Kulp'ta gençler spor ile coşacak' projesi ödül töreni yapıldı.

Kapalı spor salonunda düzenlenen ödül törenine Kulp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fesih Yener, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şemsettin Pehlivanoğlu, şube müdürleri, Proje Koordinatörü Kenan Danışır, İlçe Halk Eğitim Müdürü Hamdusena Tel, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Kaymakam Maraşlı, 'Kulp'ta gençler spor ile coşacak' projesinin finalinin gerçekleştiğini söyledi. İlçede spora olan ilgiyi arttırmak için organizasyonu gerçekleştirdiklerini kaydeden Kaymakam Maraşlı, "Projemizin toplam bütçesi olan 58 bin 900 lira ile 96 öğrencimize spor kıyafeti alındı, 3 kurs için spor malzemesi alındı, 75 öğrencimiz ile Batman- Hasankeyf- Mardin gezisi yapıldı. Dereceye giren öğrencilere 25 bisiklet dağıttık. Gençlerin sporla daha mutlu daha sağlıklı bir geleceğe erişmesi için imkanlarımızı kullandık" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şemsettin Pehlivanoğlu da, "Sportif faaliyetler kapsamında ilçemizde bin 200 lise öğrencisi ve 2 bin 657 ilköğretim öğrencileri arasından seçilen öğrencilere yönelik olarak 6 ay süren 3 dalda spor kursları düzenledik. Amacımız öğrencilere sporu sevdirmek ve spor ile yaşam kalitesini arttırmaktır" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulp'ta 'Gençler Spor ile Coşacak' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement