Kumluca Belediyesi Yaralı Güvercini Tedavi Altına Aldı - Son Dakika
Yerel

Kumluca Belediyesi Yaralı Güvercini Tedavi Altına Aldı

Kumluca Belediyesi Yaralı Güvercini Tedavi Altına Aldı

Antalya Kumluca'da yarıyıl tatilindeki Çınar ve Hüseyin Ali Akkurt kardeşler, yaralı halde buldukları güvercini tedavi ettirecek paraları olmadığı için çareyi Kumluca Belediyesi’ne başvurmakta buldu. Yaralı güvercin kısa sürede tedavi altına alınırken; Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, duyarlı davranışlarından dolayı Akkurt kardeşlere teşekkür ederek, Hayvanat Bahçesi'nden güvercin hediye etti.

24.01.2023 09:50  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Kumluca'da yarıyıl tatilindeki Çınar ve Hüseyin Ali Akkurt kardeşler, yaralı halde buldukları güvercini tedavi ettirecek paraları olmadığı için çareyi Kumluca Belediyesi'ne başvurmakta buldu. Yaralı güvercin kısa sürede tedavi altına alınırken; Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, duyarlı davranışlarından dolayı Akkurt kardeşlere teşekkür ederek, Hayvanat Bahçesi'nden güvercin hediye etti.

Yarıyıl tatilindeki Çınar ve Hüseyin Ali Akkurt kardeşler, Kumluca Belediyesi'ne buldukları yaralı güvercini getirerek yardım istedi. Önce veterinere giden Akkurt kardeşler para olmadığı için güvercini tedavi ettiremediklerini bu yüzden de Kumluca Belediyesi'ne başvurduklarını anlattılar.

Kumluca Belediyesi Halkla İlişkiler tarafından karşılanan kardeşlere, Domates Halk Masa aracılığıyla hemen yardım eli uzatıldı.

Kumluca Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde veteriner hekim tarafından güvercin tedavi altına alındı.

Durumunun şu anda iyi olduğu söylenen güvercin, müşahede altında tutulurken; kardeşlerden Çınar Akkurt, yaşadıklarını kısaca şöyle özetledi:

"Biz evin çatısında kuşu yaralı bir halde bulduk. Bir tane kuşu onu boğarken yakaladık. Paramız olmadığı için Kumluca Belediyesi'ne getirdik. İnşallah kuşumuz iyileşir. Belediye Başkanımız Mustafa Köleoğlu'na ona sahip çıktığı için çok teşekkür ederiz. Hayvanları koruyun, sevgiyle büyütün, şiddet uygulamayın. Belediye Başkanımız Mustafa Köleoğlu'na da bize güvercin hediye ettiği için çok teşekkür ederiz."

Kumluca Belediyesi veteriner hekimi Sinan Ulusoy, "Güvercinimizle ilgili ön muayenelerimizi yaptık. Kursak kısmında travmaya bağlı olarak bir yaralanma tespit ettik. Tedavisini Kumluca Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yapacağız. Daha sonra hayvanat bahçemizde müşahede altında tutacağız. Tedavi ve bakımlarına devam edeceğiz ve daha sonra güvercinimizi doğal yaşam alanına bırakacağız" dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ise Akkurt kardeşlere, duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, kendilerine Hayvanat Bahçesi'nden güvercin hediye etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kumluca Belediyesi Yaralı Güvercini Tedavi Altına Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement