Kumluca'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Hazırlıkları

Kumluca\'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Hazırlıkları

Antalya’nın Kumluca ilçesinde 14-20 Nisan tarihleri arasındaki Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ile ilgili İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe tarafından bir basın toplantısı düzenlendi.

09.04.2015 15:30

Antalya'nın Kumluca ilçesinde 14-20 Nisan tarihleri arasındaki Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ile ilgili İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe tarafından bir basın toplantısı düzenlendi.

İlçe Müftülük makamında düzenlediği basın toplantısında etkinliklerin bu yıl 4 ayrı ana başlıkta yapılacağını belirten İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, "14 Nisan'da Kültürhan'da düzenleyecek olduğumuz açılış töreni, mehter gösterisi, helva dağıtımı ve kitap dağıtımı ile etkinliklerimiz başlayacak. Aynı gün akşam Kumluca Belediyesi Düğün Salonu'nda konuşmacı olarak Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Yardımcı Doç. Dr. Mehmet Dilek'in katılacağı konferans düzenlenecek ve Kutlu Doğum Yarışmaları ödül töreni yapılacak" dedi.

Peşe, etkinliklerin 17 Nisan'da Kumluca Belediye Düğün Salonu'nda Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin Kutlu Doğum ile ilgili hazırladığı etkinliklerin ardından 19 Nisan'da Kuran ziyafeti ve konuşmacı olarak İl Müftü Yardımcısı Mustafa Aydın'ın katılacağı Hacı Salih Gürkan Cami'ndeki programın gerçekleştirileceğini söyledi.

İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, Kutlu Doğum Haftası kapsamında değişik mahalle camilerinde sohbet, Kur'an-ı Kerim okuma ve vaazlar verileceğini de sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement