Kumluca'da Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Kumluca\'da Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Fatih Projesi kapsamında Kumluca'da 272 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtıldı.

26.02.2014 17:39  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Fatih Projesi" kapsamında Kumluca'da 272 öğrenci ve 50 öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldı.

Kumluca Gül-Çetin Kaur Lisesinde gerçekleştirilen tablet dağıtım törenine Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, Okul Müdürü Osman Mutlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan ilçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, ilçede ilk olarak Gül-Çetin Kaur Lisesi öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtımı gerçekleştirildiğini, diğer okullardaki öğrenciler için de dağıtımların önümüzdeki günlerde yapılacağını söyledi. Dağıtılan tablet bilgisayarların okullarda kullanılan akıllı tahtalarla da uyumlu olduğunu ifade eden Şahin, öğrenciler, öğretmen ve akıllI tahtaların birbirlerine entegre olmasıyla sistemin çalışmaya başlayacağını belirtti.

Konuşmanın ardından Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin öğrencilere tablet bilgisayarlarını dağıttılar.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement