Kurban Bayramı'nda Belediye Otobüsleri Arefe Günü de Hamamlar Ücretsiz - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı'nda Belediye Otobüsleri Arefe Günü de Hamamlar Ücretsiz

Kurban Bayramı\'nda Belediye Otobüsleri Arefe Günü de Hamamlar Ücretsiz

Kütahya'nın Simav Belediyesi, ailelerin bayram ziyaretlerini daha rahat bir şekilde yerine getirebilmeleri için önlemler aldı.

08.10.2013 12:21

Kütahya'nın Simav Belediyesi, ailelerin bayram ziyaretlerini daha rahat bir şekilde yerine getirebilmeleri için önlemler aldı. Belediye otobüsleri 4 günlük Kurban Bayramı sürecinde vatandaşları ücretsiz olarak taşıyacak.

Belediye Başkanı Kasım Karahan aldıkları önlemler sayesinde vatandaşların 4 günlük bayram sürecinde belediye otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanabilecekleri gibi bayrama daha sağlıklı ve temiz olarak girebilmelerini sağlamak amacıyla Eynal Kaplıcalarındaki umumi hamamların arife günü ücretsiz hizmet vereceğini bildirdi.

Simavlı Hakan Efe 4 günlük bayramda otobüslerin arefe günü de hamamların ücretsiz hizmet verecek olmasından dolayı Belediye Başkanı Kasım Karahan'a teşekkür ettiğini söyledi.

Mustafa Aktekin, " Türkiye'nin her yerinde bayramlarda otobüsler halka ücretsiz hizmet veriyor. Simav'da da aynısının olması güzel bir şey" dedi.

Seda Nur Soylu'da arefe günü hamamların, 4 günlük bayram sürecinde de belediye otobüslerinin halka ücretsiz hizmet verecek olmasından dolayı Belediye Başkanı Kasım Karahan'a teşekkür ettiğini bildirdi.

ZABITA BAYRAM SÜRECİNDE DENETİMLERİNE DEVAM EDECEK

Zabıta ekiplerinin Bayram süresince denetimlerine devam edeceğini dile getiren Başkan Karahan, "Simav Belediyesi olarak ilçemizi saracak olan bayram coşkusu ve tatilinde tüm birimlerimizle hemşerilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Özellikle 4 günlük bayram sürecinde yaşanabilecek ekmek sıkıntısının önüne geçmek üzere fırıncılarımızla görüşmelerimizi tamamladık. Vatandaşlarımızın ekmek sıkıntısı çekmemesi için önlemlerimizi şimdiden aldık. Ayrıca İtfaiye ve cenaze hizmet birimleri 24 saat aralıksız görev yaparak, vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılayacak" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı'nda Belediye Otobüsleri Arefe Günü de Hamamlar Ücretsiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement