Kurbanoğlu, Çalışmalar Denetledi - Son Dakika
Yerel

Kurbanoğlu, Çalışmalar Denetledi

Kurbanoğlu, Çalışmalar Denetledi

Diyarbakır Yenişehir İlçe Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, Şehitlik mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını denetledi.

11.11.2013 15:26

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçesi Şehitlik Hevsel mahallesinde Yenişehir Belediye ekipleri kış gelmeden kalan tüm kaldırımların ve Şehitlik ve Ben u Sen'i birbirine bağlayan merdivenlerin bitirilmesi için hummalı bir çalışma başlattı.

Çalışmaları denetleyen Yenişehir İlçe Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğünü belirterek, "Yaklaşık 600-650 bin metre karelik alanda çalışmalarımız yapılmıştır. Bu yıl itibariyle eksik kalan bölgelerimizi de tamamlamak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçen yıl itibariyle yaklaşık 30 bin metrekare kilitli parke taş döşemesi yapmıştık ancak eksiğimiz kalmıştı. Muhtarımıza ve şehitlik halkımıza kış gelmeden buralarında bitirileceği sözü vermiştik. Bu yıl itibariyle tamamlanmadık yer bırakmayacağız. Halkımızın daha temiz bir alanda yaşayabilmeleri ve özellikle kadınlarımıza, çocuklarımıza daha rahat bir ortam sağlamak için hızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir kez daha halkımıza verdiğimiz sözü yerine getirebilme mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kurbanoğlu, Çalışmalar Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement