Kütahya'da İçkili Bar ve Restoranlara Yer Aranıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kütahya'da İçkili Bar ve Restoranlara Yer Aranıyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Kütahya\'da İçkili Bar ve Restoranlara Yer Aranıyor

AK Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı, Atatürk Bulvarı Üzerindeki İçkili Bar ve Restoranların Başka Bir Mevkie Taşınması İçin Belediye Tarafından Uygun Bir Yer Arandığını Söyledi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı, Atatürk Bulvarı üzerindeki içkili bar ve restoranların başka bir mevkie taşınması için belediye tarafından uygun bir yer arandığını söyledi.

Halktan gelen istek üzerine belediyenin konuyla ilgili çalışma başlattığını belirten Şükrü Nazlı, "Bilindiği gibi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bar ve restoranlar halkın yoğun olarak kullandığı merkezin içinde kaldı. Halkımızdan gelen istek üzerine belediye bar ve restoranların başka uygun bir mevkie taşınması için çalışma başlattı. Belediye, daha önce de aynı cadde üzerinde bulunan çok sayıda oto galericileri için Bereket Sanayii'nde site oluşturmuştu. Beledeyi ayrıca gıda toptancıları için de aynı uygulamayı gerçekleştirmişti. Her iki sektör de uygulamadan oldukça memnun" dedi.

(EFE-MŞ)

19.09.2007 12:16 TSİ

Kaynak: İHA