Kütahyalı bir grup heyet, Maliye Bakan Yardımcılığı görevine atanan Abdullah Erdem Cantimur'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Cantimur'u Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Ebeoğlugil makamında ziyaret etti.
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Hemşehrimiz Abdullah Erdem Cantimur'un Bakan Yardımcılığı görevinin kendisine, ülkemize ve Kütahya'mıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Hep birlikte Kütahya'mız için tüm çalışmalarda hayırlı işler yapacağını temenni eder, yeni görevinde başarılar dilerim" diye konuştu. - KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Kütahya Heyetinden Bakan Yardımcısı Cantimur'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.