Kütahya Müftüsü Üskülüplü'nün Tayinin Çıkması - Son Dakika
Yerel

Kütahya Müftüsü Üskülüplü'nün Tayinin Çıkması

Kütahya Müftüsü Üskülüplü\'nün Tayinin Çıkması

Kütahya Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Yalova'ya atamasının ardından pazartesi günü kentten ayrılacağını bildirdi.

13.09.2013 18:00

Kütahya Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Yalova'ya atamasının ardından pazartesi günü kentten ayrılacağını bildirdi.

Üskülüplü, yaptığı yazılı açıklamada, Kütahya'da 5,5 yıl görev yaptığını hatırlatarak, burada unutulmaz hatıralar bıraktığını belirtti.

Kütahya insanından hiç bir şekilde incinmediğini ifade eden Üskülüplü, şunları kaydetti:

"Hayatımın en güzel günleri ecdadımın at koşturduğu, kös dinlediği ve dünyayı idare ettiği bu muazzez topraklarda geçti. Nefes nefes teneffüs ettiğim bu huzuru, bu sükunu, bu mutluluğu unutmam, unutamam. Yeni görev yerim olan Yalova'ya 16 Eylül pazartesi günü gideceğim. Kütahya'yı imkan buldukça ziyaret edip hasret gidereceğimi ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle, aziz cemaatime, resmi kurumlarımızın birbirinden kıymetli yöneticilerine ve her kademede hizmet veren memurlarına, fabrikalarımızın yöneticilerine, vefakar ve de cefakar işçilerine, gözümüz, kulağımız, sesimiz, olan değerli basınımıza, toplumumuza hizmet etme hususunda birbirleriyle iyilikte, güzellikte, doğrulukta kıyasıya yarış eden sivil toplum mensubu dostlara, sevgili mesai arkadaşlarıma veda ediyorum.

Hakkınızı helal etmenizi ve dualarınızı bizlerden esirgememenizi istirham ediyorum. Kuruluşumuza ve kurtuluşumuza beşiklik yapmış bu cennet şehrimizin güzel insanlarının sıhhati, saadeti, selameti, birliği, dirliği, kardeşliği, huzuru için ömrümün sonuna kadar dua da bulunacağımı belirtiyor, Kütahya'yı ve Kütahyalı kardeşlerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum." - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kütahya Müftüsü Üskülüplü'nün Tayinin Çıkması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement