Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandılar - Son Dakika
Yerel

Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandılar

Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandılar

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinden umre ibadeti için kutsal topraklara gidecek olan 51 kişilik kafile Merkez Osmanlı Camii önünden dualarla uğurlandı.

04.02.2014 11:49

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinden umre ibadeti için kutsal topraklara gidecek olan 51 kişilik kafile Merkez Osmanlı Camii önünden dualarla uğurlandı.

Umreye gidecek olan vatandaşları yakınları ve sevenleri ile Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, CHP Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, MHP Belediye Başkan adayı Koray Önsel, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar uğurladı. Mübarek toprakların mübarek yolculuğuna gidecek vatandaşları uğurlamak için geldiklerini söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem "Umre ibadeti sünnettir. Müslümanların ibadetlerinden biri olan Umre yolcuğu aynı zamanda haccın hazırlığıdır. Umre'ye giden kardeşlerimize Allah hayırlı yolculuklar nasip etsin. Bol bol ülkemiz ve Çerkezköy'de bulunan vatandaşlarımız için dua etmelerini istiyorum" dedi. Ertem, umreye gidecek olan vatandaşlara hayırlı yolculuklar diledi.

Siirt'in Pervari ilçesinde düşen helikopterde şehit düşen Dinçer Ersoy'un annesi Hatun Ersoy ve babası Mustafa Ersoy'da umreye giden hacı adaylarının arasında yer aldı. Kafile Başkanlığını Fevzipaşa Camii imam hatibi İsmail Bütün'ün yaptığı kafilede toplam 51 kişi yer alıyor. 14 Şubat tarihinde Türkiye'ye dönecek olan Umre yolcularını çok sayıda Çerkezköylü ve yakın akrabaları dualarla yolcu etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement