Kutso, Kent Meydanı İstiyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kutso, Kent Meydanı İstiyor

Kutso, Kent Meydanı İstiyor
16.11.2012 12:41

AK Parti Kütahya Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Ebeoğlugil ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral'ı ziyaret etti.

AK Parti Kütahya Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Ebeoğlugil ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral'ı ziyaret etti.

Ziyarette Nilüfer Ebeoğlugil, KUTSO'nun güçlü ve etkili bir sivil toplum kuruluşu olarak çalıştığını ve yerel idarelere yön verici bir fonksiyonu olduğunu belirtti. Ebeoğlugul, ayrıca, AK Parti Kütahya Kadın Kolları Başkanlığı'nın yaptığı faaliyetler ile planladıkları sosyal projeler hakkında bilgiler verdi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ise, kadınların hem ekonomide hem de sosyal hayatta önde olmalarını istediğini, kadınların KUTSO Meclisine ve Kadın Girişimciler İl Kurulu çalışmalarına büyük katkılar sağladıklarını belirtti.

Güral, Kütahya'da kent meydanı yapılması ve eğitim, kamu, sağlık sektörlerindeki kurum ve kuruluşların bir arada olabileceği kampüsler oluşturulması önerisinin, daha önce Belediye Başkanlığı'na iletildiğini söyledi.

Güral, ayrıca KUTSO'nun sosyal projelere verdiği önemden bahisle, Kütahya'ya anaokulu kazandırıldığı ve Endüstri Meslek Lisesi atölye binaları inşaatının devam ettiğini ifade etti.

Güral, el sanatları konusunda Kütahya'nın yüksek potansiyele sahip olduğunu söyleyerek, yol üzerinde sanatçılar köyü kurulması gerektiğini dile getirdi.

Sanayileşme konusunda ise, Kütahya'nın önünün açık olduğunu ifade ederek, şehrin gelişmesinin ve sosyal yaşam kalitesinin artmasının, herkes için önemli olduğunu vurguladı.

(EFE)

16.11.2012 12: 17: 29

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutso, Kent Meydanı İstiyor - Son Dakika


Advertisement