Kütüphane Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Kütüphane Haftası Kutlandı

Kütüphane Haftası Kutlandı

Kütüphaneler Haftası Münasebetiyle Gölbaşı Baldudak İlköğretim Okulu Konferans Salonunda Yapılan Bir Etkinlikle Okul Kütüphanesinin Açılışı Ve Kütüphaneler Haftası Kutlandı.

30.03.2011 21:23  Güncelleme: 21:26

Bu yıl 47'incisi kutlanan kütüphaneler haftası münasebetiyle Gölbaşı Baldudak İlköğretim Okulu konferans salonunda yapılan bir etkinlikle okul kütüphanesinin açılışı ve kütüphaneler haftası kutlandı.

Gölbaşı Kütüphanesi Müdürü Özbey Uçak konuşmasında;

Kütüphaneler Haftası'nın bu yıl 47'sini kutluyoruz İlçemizde halk kütüphanemiz Gölbaşı Belediyesi tarafından kiralanan binada hizmet vermekte halkımıza öğrencimize 7den 70 e herkese hizmet veriyor; tarihimizde, kültürümüzde, kitabın, kitap yazanın, okuyanın ve okutanın çok ayrı bir yeri var çünkü kütüphaneler uygarlığın kapısı olduğunu belirten bir konuşma yaparak Gölbaşı Baldudak İlköğretim Okuluna Kütüphane yaptıran Yılmaz Koçak'a teşekkürlerini sundu.

Kitap Kurtları Ödüllendirildi

2010 yılında Gölbaşı İlçe Halk Kütüphanesinde en çok kitap okuyan üyelerden Eda Nur Arı, Zehra Erdemir, Aleyna Öztürk, Cemile Baytemur, Ufuk Özer, Dilek Demir' e hediye verildi.

Baldudak İlköğretim okuluna Yılmaz Koçak tarafından yaptırılan okul kütüphanesi kurdele kesimi ile birlikte okul öğrencilerinin hizmetine açıldı ve Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin tarafından Yılmaz Koçak' a teşekkür plaketi verildi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Kütüphanenin açılış sonrası yaptığı konuşmada hayırsever Yılmaz Koçak'a çok teşekkür ederek; çalışmalarında eğitimi çok önemsediklerini ve ilçedeki okullara sürekli destek olduklarını, bazı okulların kütüphanelerini oluşturduklarını belirterek, "bilgi çağında okumayan toplumlar geri kalmaya mahkumdur. İnsanlarımızı okumaya teşvik edip, bilginin önemini her ortamda anlatmalıyız. Kitaplar, herkesin aradığı dost olmalıdır." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Kütüphane Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement