Kuyucak'ta Şehit Öğretmenin Ailesine Vefa Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kuyucak'ta Şehit Öğretmenin Ailesine Vefa Ziyareti

Kuyucak\'ta Şehit Öğretmenin Ailesine Vefa Ziyareti

Kuyucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle Van depreminde hayatını kaybeden Pamukörenli Öğretmen Sema Ertürk'ün ailesini ziyaret etti.

19.03.2012 12:29

Kuyucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle Van depreminde hayatını kaybeden Pamukörenli Öğretmen Sema Ertürk'ün ailesini ziyaret etti.

Ekim ayında Van'da meydana gelen depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Sema Ertürk'ün ailesi 18 Mart Şehitler

Günü'nde unutulmadı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mecit Altan Canbiter, Sağlık Grup Başkanı Dr.Tümay Gökbayrak, Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Olcay Sarı, Horsunlu İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Tuna, Kuyucak Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Muammer Gökçin, Şehit öğretmenin Kuyucak'ın Pamukören beldesinde ikamet eden ailesine ziyarette bulundu.

Öğretmenin annesi ve babası ile görüşülen ziyarette, Kuyucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Canbiter depremden dolayı oluşan üzüntülerinin öğretmenlerin de hayatını kaybetmesiyle katlandığını belirterek, "Gönül isterdi ki Sema Öğretmen hayatta olsaydı ve 18 Mart Çanakkale Zaferini öğrencileri ile birlikte kutlayıp, Şehitler Gününü de yine öğrencileri ile birlikte ansaydı. Sema öğretmenimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Şehit Öğretmen Sema Ertürk'ün babası Hüsnü Ertürk ise, "Yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Kızımızı kaybetmiş olmanın acısı çok büyük. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuyucak'ta Şehit Öğretmenin Ailesine Vefa Ziyareti - Son Dakika


Advertisement