Lapseki'de Ülkü Ocakları Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Lapseki'de Ülkü Ocakları Kuruldu

Lapseki\'de Ülkü Ocakları Kuruldu

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde MHP İlçe Teşkilatı tarafından Gençlik Kolları oluşturuldu.
MHP Gençlik Kolları Teşkilat binasında ilk toplantılarını yapan Gençlik Kollarında başkanlığa Polat Çakır ve yardımcılığına ise Tansu Balcı getirildi.

08.12.2013 12:44

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde MHP İlçe Teşkilatı tarafından Gençlik Kolları oluşturuldu.

MHP Gençlik Kolları Teşkilat binasında ilk toplantılarını yapan Gençlik Kollarında başkanlığa Polat Çakır ve yardımcılığına ise Tansu Balcı getirildi. MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan ve Belediye Başkanı G. Mehmet Ekim'in de katıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan MHP Gençlik Kolları Başkanı Polat Çakır, "Yönetimde bulunan tüm arkadaşlarım benim gözümde gelecekteki adaylardır. Ocağımız açıldığında eğitim ve kültürel faaliyetlerimiz olacak. İnşallah bu girişimleri geleceğe taşıyacak bir alt yapıyı oluşturacağız" dedi.

Lapseki Belediye Başkanı G. Mehmet Ekim ise, Lapseki'deki gençlerin büyük potansiyelinin olduğunu ifade ederek, "Biz millet, bayrak için yanan bir toplumuz. Toplumun vatanı yoksa bağımsızlığı yoktur ve ibadetini de yapamaz. Bunlar birbirine bağlı şeylerdir. Ben ülkü ocaklarının kurulmasından sonra eğitim seminerleri verileceğini belirtmek istiyorum. Sizlerin vatana, millete ve topluma yararlı bireyler olmanız için çalışacağız. Bu eğitimlerle kendinizi geliştirme fırsatı bulacaksınız. İnşallah bu kar topu çığ gibi büyüyerek dev bir yumak olacak. İleride toplantılarda daha iyi diyaloglar kuracağız. Şu an sözlerimi kısa tutuyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki'de Ülkü Ocakları Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement